Computer hardware upgrade

Heeft u een verouderde of defecte computer? koop dan niet direct een nieuwe, met een hardware upgrade maken wij uw oude of defecte PC weer super snel voor een fractie van de nieuwprijs. Met een computer upgrade kit vervangen wij het moederbord, processor en werkgeheugen en hergebruiken wij bijvoorbeeld de kast, voeding, videokaart, HDD/SSD en ventilatoren hierdoor bespaar je jezelf al snel honderden euro’s.

Verschil tussen kopen of bouwen

Natuurlijk is het kopen van een kant en klare PC in de winkel goedkoper maar bij aanschaf van een fabriek computer heeft u twee grote nadelen. Als u een nieuwe computer in de winkel aanschaft dan loopt deze pc vaak al op zijn top, maar het grootste nadeel is dat deze computers niet uit te breiden zijn. Veranderen uw wensen en u wilt bijvoorbeeld een extra hardeschijf, wifi kaart, M2 SSD, enz dan is dit niet mogelijk omdat hier simpel weg geen aansluit mogelijkheden voor aanwezig zijn in deze computers.

Offerte

Bent u geïnteresseerd in upgrade kit voor uw pc dan kunnen wij gratis en vrijblijvend een offerte voor u maken aan de hand van uw wensen.

Computer hardware upgrade

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een computer hardware upgrade? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact