Computer hardware onderhoud

Onderhoud is belangrijk, en wordt in de regel al snel vergeten. Na verloop van maanden gebruik, raken ventilatoren verstopt met stof. Hierdoor wordt de computer niet meer optimaal gekoeld. Uiteindelijk kan dit leiden tot meer geluid, en kan het zelfs op lange termijn beschadigingen veroorzaken aan uw hardware. Voorbeelden van hardware dat beschadigd kan worden zijn, de koel ventilator, het moederbord, de harde schijf en de videokaart. Ook een belangrijk deel van onderhoud is de koelpasta. Koelpasta zorgt samen met je cpu koeler ervoor dat je processor goed blijft gekoeld. Het nadeel aan koelpasta is dat het na verloop van tijd droog wordt, en het dan het omgekeerde effect heeft.

Wat u van ons kan verwachten

  • Wij zullen de computer van binnen stofvrij maken.
  • Alle koelelementen worden gereinigd.
  • Oude koelpasta zal worden vervangen met hoogwaardige nieuwe koelpasta.
  • Wij controleren de voeding en maken deze stofvrij.
Laptop hardware onderhoud

Prijzen

Reparatie

Heeft u een Computer die hard blaast of erg heet wordt? Laat het onderhoud wel over aan een deskundige, want de gehele computer moet uit elkaar. Alle PC reparaties worden bij Techreparatie uitgevoerd door gecertificeerde monteurs, stel daarom uw onderhoud niet uit en laat direct uw PC onderhoud door ons uitvoeren. Wij maken uw PC binnen 1 werkdag weer helemaal schoon en ready!

Koelpasta

Tussen een koelblok en de grafische kaart of processor wordt koelpasta aangebracht voor een naadloze aansluiting, waardoor het koelblok en de ventilator de hitte goed kan afvoeren. Na verloop van jaren verzadigd deze koelpasta en verliest het zijn aansluiting, waardoor de cpu of gpu extreem heet worden en uiteindelijk defect kunnen raken. Het is daarom belangrijk om eens in de 1 a 2 jaar je koelpasta te laten vervangen en de levensduur van uw apparaat te verlengen.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over computer hardware onderhoud? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact