Auto sleutel reparatie

Auto sleutel reparatie, Heeft u een defecte auto sleutel doordat u hem in de wasmachine heeft gehad of is hij gevallen waardoor één van de druk knopjes niet meer werkt of werkt de autosleutel spontaan helemaal niet meer in de meeste gevallen kunnen wij binnen 1 werkdag uw auto sleutel betaalbaar herstellen.

Printplaat

Wij zijn gespecialiseerd in elektronica en zolang het printplaat gerelateerd is kunnen wij bijna altijd uw auto sleutel repareren. Wij doen niet aan het inleren, kopiëren of programmeren van auto sleutels.

Auto sleutel reparatie

Prijzen

 

Reparatie

Wij hebben jarenlange ervaring in het SMD Solderen en het repareren van elektronica. Laat deze reparatie wel over aan een deskundige want micro solderen is specialistische werk. Alle reparaties worden bij Techreparatie uitgevoerd door gecertificeerde elektronica monteurs.

Transponderchip

Mocht de printplaat dusdanig beschadigd zijn door bijvoorbeeld waterschade, dan kunnen wij altijd de transponderchip oversolderen naar een werkende sleutel die u bijvoorbeeld bij de sloop ophaalt.

Voordelen

  • 15 jaar elektronica reparatie ervaring
  • Behuizing reparatie
  • Batterij vervangen
  • Reparatie direct of binnen 24 uur
  • Alle merken

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Auto sleutel reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact