Bluetooth speaker reparatie

Bluetooth speaker reparatie, Heeft u een bluetooth speaker met een defecte oplaad connector? dan is het duidelijk dat deze vervangen moet worden, mocht u een andere storing in uw speaker hebben dan kunnen wij hier ook naar kijken. Wij kunnen binnen 1 werkdag een nieuwe oplaad connector in uw bluetooth speaker solderen.

Connectoren voorradig

Voor alle grote merken zoals de JBL flip, charge of de Beats pill hebben wij de connectoren op voorraad liggen waardoor wij binnen 1 werkdag uw bluetooth speaker gerepareerd weer aan kunnen bieden. Er zijn honderden verschillende type oplaad connectoren mocht u een ander merk bluetooth speaker dan bestaat er een (kleine) kans dat wij uw connector moeten bestellen.

Bluetooth speaker reparatie

Prijzen

 

Reparatie

Wij hebben jarenlange ervaring in het SMD Solderen en het repareren van elektronica. Laat deze reparatie wel over aan een deskundige want micro solderen is specialistische werk. Alle reparaties worden bij Techreparatie uitgevoerd door gecertificeerde elektronica monteurs.

Connector onbeschadigd?

Als u een bluetooth speaker heeft die niet meer werkt en waarvan de connector poort onbeschadigd is dan kunnen wij hier altijd voor u naar kijken. Voor onbekende problemen met een apparaat stellen we eerst een diagnose mocht u beslissen een reparatie niet uit te laten voeren dan hanteren wij altijd bij klein elektronica € 24,95 onderzoekskosten. Uiteraard vervallen deze onderzoekskosten als wij uw apparaat wel kunnen repareren

Voordelen

  • 15 jaar elektronica reparatie ervaring
  • Alle merken bluetooth speakers
  • Binnen 1 werkdag gerepareerd
  • Alle connectoren voorradig

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Bluetooth speaker reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact