iMac hardware onderhoud

Onderhoud is belangrijk en wordt in de regel al snel vergeten, na verloop van maanden gebruik raken ventilatoren verstopt met stof waardoor de Mac niet meer optimaal gekoeld wordt. uiteindelijk kan dit leiden tot meer geluid en kan beschadigingen veroorzaken aan uw hardware zoals koel ventilator, moederbord, harddisk, processor en videokaart.

Koelpasta

Tussen een koelblok en de grafische kaart / processor wordt koelpasta aan gebracht voor een naadloze aansluiting waardoor het koelblok en ventilator de hitte goed kan afvoeren. Na verloop van jaren verzadigd deze koelpasta en verliest het zijn aansluiting waardoor de cpu en gpu extreem heet worden en uiteindelijk defect raken. Het is daarom belangrijk om eens in de 3 a 4 jaar dit te laten vervangen en de levensduur van uw apparaat te verlengen.

Wat kunt u van ons verwachten bij iMac onderhoud?

  • Wij zullen de Mac van binnen stofvrij maken.
  • Alle koelelementen worden gereinigd.
  • Oude koelpasta zal worden vervangen met hoogwaardige nieuwe koelpasta.
  • Wij controleren de voeding en maken deze stofvrij.
iMac hardware onderhoud

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over iMac hardware onderhoud? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact