iMac LCD scherm reparatie

iMac Lcd scherm reparatie, Heeft u een iMac met een defect scherm en zoekt een reparatie bedrijf in Groningen die uw iMac scherm snel en vakkundig kan vervangen? Wij zijn al meer dan 15 jaar de reparatie specialist in Groningen en door onze jarenlange ervaring kunnen wij elk model iMac lcd scherm voor u vervangen.

Reparatie

Helaas kunnen wij aan de hand van een type en model nummer van de iMac niet achterhalen wat voor scherm u in uw iMac heeft. In een specifieke iMac type kunnen namelijk verschillende schermen voorkomen. Wij moeten eerst het scherm van de iMac verwijderen en vervolgens aan de hand van de scherm code kunnen wij u vertellen of wij deze voorradig hebben en wat de reparatie kosten zullen zijn.

Origineel

Wij onderscheiden ons graag in kwaliteit van LCD schermen die wij gebruiken, voor een iMac lcd scherm reparatie gebruiken wij alleen 100% originele en nieuwe schermen.

Verzekering

Heeft u een iMac met een defect lcd scherm? Dan bent u hier vaak via je inboedelverzekering (mocht dit in huis zijn gebeurd) voor verzekerd. Omdat een reparaties van een defect scherm dure reparaties zijn, is het verstandig om eerst contact op te nemen met uw verzekeraar of u voor deze schade verzekerd bent. Heeft u voor de verzekering een reparatie offerte of afkeurrapport nodig dan kunnen wij u hier ook bij assisteren.

iMac lcd scherm reparatie