iMac SSD Upgrade

iMac SSD Upgrade, De afkorting SSD staat voor Solid State Drive deze schijf wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in de iMac. Een SSD is een harde schijf zonder bewegende onderdelen In tegenstelling tot de traditionele harde schijf heeft de SSD geen platters maar geheugenchips hierdoor werkt de SSD 10x sneller, zuiniger, stiller en zijn ze beter bestand tegen schokken en warmte dan de standaard harde schijf.

Opslagcapaciteit

Wij hebben alle type SSD in onze winkel voorradig en het plaatsen van de SSD en het her installeren van OSX op uw iMac kunnen wij vaak dezelfde dag nog voor u uitvoeren. Afhankelijk waar je de schijf voor gaat gebruiken bepaal je de opslagcapaciteit van de SSD. Het is raadzaam om een SSD te nemen die voldoende opslag capaciteit zodat je genoeg ruimte overhoud voor het installeren van je programma’s en natuurlijk je documenten, foto’s, enz. Wij kunnen uw iMac upgraden met een SSD waardoor de iMac veel sneller zal werken.

Voordelen van een SSD

  • Een SSD is 10x keer sneller dan traditionele harde schijf
  • Een SSD verbruikt minder energie dan een traditionele harde schijf
  • Kan tegen vallen, stoten en beter bestand tegen warmte
  • Doordat er geen bewegende onderdelen inzitten hoor je de SSD niet

Prijzen

 

Timemachine Back-up

Als u uw iMac aanbied voor een SSD upgrade is het verstandig om eerst een time machine back-up te maken dan kunnen wij deze terug zetten op de nieuwe SSD. Indien u niet instaat bent of in de gelegenheid bent om zelf een back-up te maken dan kunnen wij uiteraard een back-up voor u maken.

Discreet

Op een iMac staan persoonlijke gegevens (documenten, afbeeldingen, informatie en wachtwoorden) Als wij een reparatie voor u uitvoeren hoeft u bij ons nooit bang te zijn voor data verlies en respecteren wij de privacy van al onze klanten en alle bezoekers wij garanderen dat wij altijd discreet met informatie en of een product omgaan!

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een SSD Upgrade? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact