iPad reparatie

iPad reparatie, Op zoek naar iPad reparatie bedrijf in Groningen? Wij repareren alle iPad modellen direct en zonder afspraak. Een snelle en vakkundige iPad reparatie in Groningen kunt u door ons laten uitvoeren. Alle iPad reparaties worden bij Techreparatie uitgevoerd door ervaren monteurs en in bijna alle gevallen kunt u de iPad dezelfde dag gerepareerd weer ophalen.

Reparatie

Wij repareren eigenlijk alles aan de iPad zoals: Touchscreen, Accu, Software, Homebutton, Dock-connector en moederbord. Heeft u een probleem met uw iPad kom tijdens openingstijden gewoon langs dan repareren wij uw iPad binnen 1 werkdag.

iPad reparatie

LCD

Accu

Overige

Waar maken wij het verschil?

Wij repareren al Tablets vanaf de iPad 1 aan ervaring zal het dus bij ons niet ontbreken. Ervaring is belangrijk maar zodra er echt iets gerepareerd moet worden zoals: elektronica, uitmeten van moederborden of SMD solderen kunnen 9 van de 10 bedrijven dit niet! en wordt een iPad vaak als niet repareer baar aan u terug gegeven. Hier maken wij het verschil met bijna alle reparatie bedrijven, Wij beschikken over de ervaring, apparatuur en de kennis.

iPad overige reparatie

Welke typen iPads kunnen wij repareren?

Smartphones en tablets repareren is onze specialiteit. Omdat een iPad een tablet is kunnen wij de reparatie hiervan probleemloos voor u uitvoeren. Heeft u een ouder model of juist een splinternieuwe iPad elk type iPad kan bij ons gerepareerd worden, waaronder:
iPad 3 en 4
iPad Mini 1,2,3 en 4
iPad Mini Retina
iPad Air 1,2,3,4
iPad 2017, 2018, 2019, 2020
iPad alle type Pro versies

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPad reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact