iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen bij Techreparatie Groningen. Is je batterij snel leeg of moet je je iPhone een paar keer per dag opladen laat ons dan je iPhone batterij vervangen. Voor een iPhone batterij vervangen ben je bij ons aan het juiste adres een afspraak maken of je reparatie aanmelden is bij ons helemaal niet nodig. Wij vervangen jouw iPhone batterij direct en binnen 10 minuten met een 100% originele batterij.

Origineel

Wij leggen je graag uit en laten je ook daadwerkelijk zien dat wij originele batterijen hebben en uiteraard kun je dit ook zelf controleren met de iPhone app. Er is veel kwaliteit verschil in omloop en de originele batterijen zijn niet de goedkoopste daarom zeggen wij ook als het elders goedkoper is dan kan dat alleen maar als je voor een mindere kwaliteit batterij kiest.

iPhone batterij vervangen

Prijzen

 

Levensduur batterij

Wanneer je in het bezit bent van een iPhone dan is deze uiteraard voorzien van een batterij een iPhone batterij heeft een bepaalde levensduur en is vaak na 2 tot 3 jaar aan vervanging toe. Het is je vast opgevallen dat de batterij naarmate de tijd minder lang meegaat dan bij het begin van je aankoop, dit is normaal omdat de maximale capaciteit van de batterij langzaam afneemt. Een batterijen in de huidige iPhone kan bijna niet meer door de gebruiker zelf worden vervangen en ook een originele accu is voor de consument en veel reparatie bedrijven niet te verkrijgen.

Werwijze

  • Wij lezen wij uw iPhone uit met een tester of er geen ander storingen zijn.
  • Vervangen wij uw accu met een originele accu en sticker.
  • Vanaf de iPhone 6s plaatsen wij de waterdichtheid seal terug.
  • Heeft u 3 maanden volledige garantie op een nieuwe accu.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPhone batterij vervangen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact