iPhone glazen achterkant vervangen

Is de glazen achterkant van uw iPhone stuk, dan kunnen wij deze voor u vervangen. Alle iPhone glazen achterkant zijn door ons te vervangen vanaf de iPhone 8

Originele iPhone schermen

Wij onderscheiden ons graag in kwaliteit van LCD schermen die wij gebruiken voor een iPhone scherm reparatie. Naast originele iPhone schermen bieden wij ook de allerhoogste kwaliteit copy schermen aan. kwaliteit van een scherm is belangrijk maar de kennis van de monteur vinden wij minstens zo belangrijk daarom hebben alle monteurs die bij ons werkzaam zijn minimaal 4 jaar ervaring in het dagelijks repareren van alle iPhone modellen.

Prijzen

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPhone glazen achterkant vervangen Groningen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact