iPhone Reparatie Groningen

iPhone reparatie Groningen, wij zijn trots op het feit dat wij al meer dan 10 jaar iPhone repareren. Dit brengt met zich mee dat wij naast onze snelheid, ervaring en langdurige en betrouwbare connecties hebben met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijzen aanbieden zonder in te leveren in kwaliteit.

LCD

Accu

Connector

Camera

Behuizing

Overig

Geen afspraak

Bij Techreparatie Groningen hoeft u geen afspraak te maken voor een reparatie voor uw iPhone u kunt hiervoor gewoon tijdens onze openingstijden binnenlopen. De meeste reparaties zijn binnen 30 minuten gerepareerd. Heeft u een defecte iPhone? Onze ervaren monteurs helpen je graag verder.

Originele onderdelen

Tijdens de reparatie van uw toestel kunt u gewoon meekijken en vragen stellen. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen waarop u altijd 3 maanden garantie heeft op het vervangen onderdeel. Onze reparatieprijzen zijn helder en u kunt deze terug vinden op onze website.

Voorraad

Doordat wij een grote voorraad hebben van alle onderdelen en voor alle type iPhone zoals: lcd schermen, batterijen, dock connectoren, camera’s, behuizingen, homebuttons, enz. Kunnen wij bijna altijd direct uw iPhone gerepareerd weer meegeven.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPhone reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact