Macbook hardware onderhoud

Macbook hardware onderhoud, onderhoud is belangrijk en wordt in de regel al snel vergeten, na verloop van maanden gebruik raken ventilatoren verstopt met stof waardoor de MacBook niet meer optimaal gekoeld wordt. Uiteindelijk kan dit leiden tot meer geluid en kan zelfs beschadigingen veroorzaken aan uw hardware zoals koel ventilator, moederbord, harddisk, SSD, processor of de videokaart.

Macbook hardware onderhoud

Prijzen

 

Koelpasta

Tussen een koelblok en de grafische kaart / processor wordt koelpasta aan gebracht voor een naadloze aansluiting, waardoor het koelblok en ventilator de hitte goed kan afvoeren. Na verloop van jaren verzadigd deze koelpasta en verliest het zijn aansluiting waardoor de cpu en gpu extreem heet worden en uiteindelijk defect kunnen raken. Het is daarom belangrijk om eens in de 3 a 4 jaar dit te laten vervangen om de levensduur van uw apparaat te verlengen.

Heet

Wij krijgen bijna dagelijks klanten binnen met een Macbook met de klacht ik heb geen beeld of kleuren en strepen in beeld en de Macbook was al een tijdje erg heet. Helaas betekend dit (bijna altijd) dat de videokaart van de Macbook defect is en er een nieuw moederbord geplaatst moet worden. Als u een Macbook heeft die heet wordt zorg er dan voor dat deze onderhoud krijgt.

Wat kunt u van ons verwachten bij laptophardware onderhoud?

  • Wij zullen de Macbook van binnen stofvrij maken.
  • Alle koelelementen worden gereinigd.
  • Oude koelpasta zal worden vervangen met hoogwaardige nieuwe koelpasta.
  • Wij controleren de voeding en maken deze stofvrij.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over Macbook hardware onderhoud? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact