Macbook moederbord reparatie

Macbook moederbord reparatie, start uw Macbook helemaal niet meer op? in de meeste gevallen is uw moederbord defect. Een moederbord reparatie is een complexe reparatie en in tegenstelling tot andere reparatie bedrijven kunnen wij vakkundig en snel moederbord reparaties uitvoeren. Doordat wij over speciaal en professioneel gereedschap beschikken en alle reparaties zelf uitvoeren kunnen wij 80% van alle moederbord reparaties voor u herstellen.

Reparatie

Een moederbord reparatie heeft bij ons een hoog slagingspercentage, wij onderzoeken eerst de MacBook en vervolgens krijgt van ons altijd vooraf een offerte met de eventuele kosten (voer je de reparatie niet bij ons uit rekenen wij €39,95 onderzoekskosten) Wanneer wij een reparatie in gang zetten zal deze ongeveer 2 tot 15 werkdagen duren. (afhankelijk van hoe ingewikkeld de reparatie is en of de eventuele componenten op voorraad zijn)

Moederbord vervangen

Helaas is het niet altijd mogelijk om een moederbord te repareren doordat er teveel schade is ontstaan, in dat geval kunnen wij uw Macbook ook voorzien van een nieuw moederbord. wij kunnen nagenoeg elk type Macbook moederbord voor u vervangen.

MacBooks die wij niet repareren

Wij voeren wij geen reparaties uit op een MacBook van 2010 of ouder, of dat u zelf of een ander reparatie bedrijf aan het moederbord heeft gesleuteld!

Macbook moederbord reparatie

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Macbook moederbord reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact