Macbook OSX herinstallatie

Heeft u hulp nodig bij een nieuwe Macbook OSX herinstallatie of upgrade van uw iMac of Macbook software? Naast de diverse hardware reparaties bieden wij ook hulp bij het installeren en updaten van OSX op Apple apparaten. Net als elke computer heeft uw Macbook ook onderhoud nodig uw iMac of MacBook opnieuw installeren is de meest grondige manier om uw Macbook weer als nieuw te laten lopen en met een schone herinstallatie wordt alle vervuiling van uw Macbook verwijderd.

Macbook OSX herinstallatie

Prijzen

 

Reparatie

Maleware, virus, sofware fouten, foutmeldingen of problemen met een upgrade kunnen er voor zorgen dat u een schone installatie wilt op uw Macbook of iMac. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe software installatie uitvoeren en in bijna alle gevallen kunt u dezelfde dag uw Macbook met een frisse OSX installatie weer ophalen.

Back-up

Als u uw iMac of Macbook aanbied voor een herinstallatie is het verstandig om eerst een back-up te maken van alle data ( Foto’s, video’s, documenten, etc) op een externe harde schijf of usb stick, indien u niet in staat bent of in de gelegenheid bent om zelf een back-up te maken dan kunnen wij dit voor u uitvoeren.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over Macbook OSX Herinstallatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact