Macbook toetsenbord reparatie

Macbook toetsenbord reparatie, heeft u een Macbook, Air, Pro of Pro Retina met een defect toetsenbord en zoekt een reparatie bedrijf in Groningen die uw Macbook keyboard snel en vakkundig kan vervangen? Wij zijn al meer dan 15 jaar de reparatie specialist in Groningen en door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk type Macbook toetsenbord voor u vervangen.

Topcase

Een los Macbook toetsenbord vervangen is een arbeidsintensieve klus en als u een Macbook heeft met een defect toetsenbord dan vervangen wij alleen de gehele top-case van de Macbook. Dit houd in dat wij een compleet nieuw toetsenbord inclusief behuizing monteren want uit ervaring weten wij dat het vervangen van een los toetsenbord altijd reparatie sporen en beschadigingen achterlaten op de behuizing. De kosten voor het vervangen van een top-case of alleen het toetsenbord zijn ongeveer net zo duur, want u betaalt minder reparatie kosten bij het vervangen van een top-case en uiteindelijk heeft u een nieuw eindresultaat.

Prijs

Op onze website kunt u bijna alle reparatie prijzen terug vinden, Helaas kunnen wij op een Macbook toetsenbord vervangen geen exacte prijzen weergeven omdat dit per type en model varieert. Maar u moet er rekening mee houden dat dit tussen de €150 en €250 kost afhankelijk welk model u heeft.

Verzekering

Heeft u een Macbook met enkele toetsen die slecht reageren of niet werken omdat u drinken heeft gemorst? Dan bent u hier vaak via je inboedelverzekering (mocht dit in huis zijn gebeurd) voor verzekerd. Omdat een reparaties van een defect toetsenbord dure reparaties zijn, is het verstandig om eerst contact op te nemen met uw verzekeraar of u voor deze schade verzekerd bent. Heeft u voor de verzekering een reparatie offerte of afkeurrapport nodig dan kunnen wij u hier ook bij assisteren.

Macbook toetsenbord reparatie

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Macbook toetsenbord reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact