Nintendo Switch joystick reparatie

Nintendo Switch joystick reparatie, Heeft u een Nintendo Switch of Switch lite met defecte joysticks, los latend rubber of wijken de joysticks af (driften) dan kunnen wij de joysticks voor u vervangen. Er zijn verschillende kwaliteiten in joysticks te verkrijgen maar wij vervangen de defecte joysticks alleen met originele joysticks.

Voorraad

Alle soorten en kleuren joysticks hebben wij in voorraad voor zowel de Switch als de Switch lite. Doordat wij alle onderdelen in voorraad hebben kunnen wij bijna altijd dezelfde werkdag uw Switch gerepareerd weer aanbieden.

Prijzen

Andere storingen

Ook voor andere controller problemen kunt u bij ons terecht zoals: oplaad problemen, controllers kunnen niet synchroniseren, kapotte behuizing, batterij vervangen, enz.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw Nintendo Switch ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Nintendo Switch joystick reparatie

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Nintendo Switch joystick reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact