Nintendo Switch reparatie

Nintendo Switch reparatie, op zoek naar een bedrijf die uw Nintendo Switch reparatie vakkundig en snel kan uitvoeren? Wij repareren al meer dan 15 jaar alle Nintendo consoles. Omdat de Switch een handheld console is en in onze ogen een vrij fragiel apparaat is, kan deze bij een val al snel schade oplopen. Heeft u een defect of een storing in een Nintendo Switch? Geen probleem wij kunnen uw Nintendo Switch binnen 24 uur voor u repareren.

Nintendo Switch reparatie

LCD

USB-C

Games

Overige

Joystick

Reparatie

Doordat wij een grote voorraad hebben van alle onderdelen voor de Nintendo Switch zoals: Hdmi connectoren, touchscreen, lcd schermen, cardreaders, enz. Kunnen wij bijna altijd binnen 1 werkdag uw Nintendo Switch gerepareerd weer aanbieden.

Onderzoekskosten

In bijna alle gevallen kunnen wij u direct vertellen wat voor storing uw Switch heeft en de daarbij behorende reparatie kosten. Maar er zijn storingen waarvoor wij eerst de Nintendo Switch moeten onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Reparatie opsturen

Mocht u vragen hebben over een Nintendo Switch reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Nintendo Switch reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact