Nintendo Switch USB-C reparatie

Nintendo Switch USB-C reparatie, heeft u een Nintendo Switch met een defecte oplaad connector oftewel (USB-C connector) en deze wilt u vakkundig en professioneel gerepareerd hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres wij kunnen uw Nintendo Switch USB-C connector binnen 24 uur voor u vervangen.

  • Reparatie binnen 24 uur
  • USB-C connector voorradig
  • Originele connectoren
  • 15 jaar SMD soldeer ervaring
Nintendo Switch usb-c reparatie

Prijzen

 

Reparatie

Wij hebben alle USB-C connectoren in voorraad, een USB-C connector reparatie is een een zeer specialistische reparatie en zonder SMD soldeer ervaring en juiste apparatuur en materiaal is deze reparatie absoluut niet uit te voeren. Techreparatie is de expert in SMD solderen en een switch USB-C reparatie is bij ons in vertrouwde handen.

Niet doen!

Verbrande of missende componenten, meegetrokken inlay’s, opgezwollen moederborden, Wij hebben het allemaal al gezien. Helaas krijgen wij vaak een Switch aangeboden met onherstelbare schade omdat handige vaders/moeders of hobby reparatie bedrijven denken dit te kunnen repareren. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen niet doen! laat deze reparatie over aan een expert. Wij voeren wij geen USB-C reparaties uit op een moederbord als u zelf of een ander reparatie bedrijf aan het moederbord heeft gesleuteld!

Onderzoekskosten

Als een Hdmi connector is beschadigd dan is het duidelijk dat deze vervangen moet worden. Het kan voorkomen dat de poort niet beschadigd lijkt maar de Nintendo Switch niet wil opladen of geen beeld signaal geeft dan moeten wij de Switch eerst onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw Nintendo Switch ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Nintendo Switch USB-C reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact