USB stick reparatie

USB stick reparatie, Heeft u een defecte usb stick doordat u hem in de wasmachine heeft gehad of is hij gevallen waardoor de aansluit connector defect is of werkt de USB stick spontaan niet meer en staat hier belangrijke data op? In bijna alle gevallen kunnen wij binnen 1 werkdag voor u de data van uw usb stick afhalen.

90%

Bij beschadiging van de printplaat, componenten, inlays, waterschade of de USB kop hebben wij een slagingspercentage van 90% dat wij uw data voor u kunnen recoveren, Mocht de memory controller of de memory chip zelf stuk zijn bent u aangewezen op een specialistische recovery bedrijf maar deze bedrijven berekenen vaak honderden euro’s om uw data terug te halen.

USB stick reparatie

Prijzen

 

Reparatie

Wij hebben jarenlange ervaring in het SMD Solderen en het repareren van elektronica. Laat deze reparatie wel over aan een deskundige want het terug halen van uw data kan vaak maar één keer. Alle reparaties worden bij Techreparatie uitgevoerd door gecertificeerde elektronica monteurs.

Opslag medium meenemen

Als u een USB stick langs brengt voor een reparatie neem dan direct een extra opslag medium mee om uw data op te kunnen kopiëren zoals een externe harde-schijf of een USB stick met voldoende opslag capaciteit. Uiteraard hebben wij ook nieuwe USB sticks te koop in onze winkel.

Voordelen

  • 15 jaar elektronica reparatie ervaring
  • 90% slagingspercentage
  • Binnen 24 uur uw data terug

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een USB stick reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact