Xbox hardeschijf vervangen

Xbox hardeschijf vervangen, De Xbox systeem software staat op een 2,5 inch sata hardeschijf deze harde schijven zijn erg gevoelig voor vallen, stoten en kunnen ook slecht tegen warmte. Maar de meeste storingen worden veroorzaakt door stroom onderbrekingen met als gevolg dat de systeem software beschadigd of in het ergste geval de HDD kapot gaat.

Error Code

Heeft u een Xbox One die continue in veilige modus opstart of een storingscode bij het opstarten : E101, E102, E200, E203, E305. Dan is de kans groot dat de harde schijf beschadigd is. Bij een systeem software error vervangen wij altijd de harde schijf ook als deze schijf in orde lijkt te zijn.

Prijzen

Waarom vervangen?

Helaas is een hardeschijf vervangen van de Xbox One een enorme klus. Uit ervaring weten als een Xbox One een storingscode geeft dat in bijna alle gevallen de hardeschijf de oorzaak is. Er zijn gevallen bekend dat een HDD tijdens het uitlezen in orde lijkt te zijn maar na het herinstalleren van nieuwe software na verloop van tijd weer error codes veroorzaakt.

Upgrade

De Xbox One zijn meestal uitgerust met standaard 500 GB hardeschijf. Dit lijkt veel maar na verloop van tijd door aanschaf van meerdere games en bijbehorende updates heeft u aan 500 GB toch al snel te weinig opslag. Wij kunnen ook voor u de interne opslag capaciteit uitbreiden met een 1 of 2 TB HDD.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Xbox hardeschijf vervangen

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Xbox One hardeschijf vervangen? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact