Xbox Hdmi chip reparatie

Xbox Hdmi chip reparatie, Heeft u een Xbox met een defecte Hdmi chip en deze wilt u vakkundig en professioneel gerepareerd hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw Xbox hdmi chip binnen 24 uur voor u vervangen.

Xbox Hdmi chip reparatie

Prijzen

 

Reparatie

Heeft u een Xbox One, Xbox One S, Xbox one X, Xbox serie X of een Xbox serie S model met een defecte hdmi chip? Geen probleem wij hebben alle hdmi chip’s op voorraad. Een Hdmi reparatie is een een zeer specialistische reparatie en zonder SMD soldeer ervaring en juiste apparatuur is deze reparatie absoluut niet uit te voeren. Techreparatie is de expert in SMD solderen en een Xbox hdmi chip reparatie is bij ons in vertrouwde handen.

Onderhoud

Als wij een HDMI connector of chip reparatie voor u uitvoeren, vervangen wij direct de koelpasta van de GPU/CPU. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten.

Hoe weet ik of mijn chip defect is?

Niet! maar als een Hdmi connector achter op de Xbox onbeschadigd is en bij het opstarten van de Xbox het beeld compleet zwart blijft is de kans groot dat de Hdmi chip defect is.

Onderzoekskosten

Het kan voorkomen dat de poort niet beschadigd is maar de Xbox geen beeld signaal geeft, de kans is dan groot dat de hdmi chip defect is maar om dit uit te kunnen sluiten moeten wij de Xbox eerst onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Xbox Hdmi chip reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact