Xbox blu ray drive reparatie

Xbox blu ray drive reparatie, Heeft u een Xbox die geen games of films meer afleest van de disk? Dan is waarschijnlijk de Xbox drive defect. Een Blu-ray drive is opgebouwd uit verschillende componenten, laser, loopwerk en de drive zelf. Als er een onderdelen defect is in de Blu-ray drive kan dit verschillende storingen opleveren zoals: Error codes, slikt geen disk in, problemen met updates, leest geen games, enz.

Reparatie

Wij kunnen voor u in onze winkel uitsluiten waarom een Xbox One drive niet meer werkt en wat de eventuele reparatie kosten zullen zijn. Doordat wij alle onderdelen voor elk type DVD drive in voorraad hebben kunnen wij bijna altijd de eerst volgende werkdag uw Xbox One gerepareerd weer aanbieden.

Prijzen

Laser defect

In 90% van de gevallen zorgt een defecte Xbox laser unit voor een defecte Blu-ray drive. Een laser unit is een fragiel onderdeel en kan zomaar in eens stuk gaan waardoor u een error code of geen disk icoon meer in het menu van de Xbox te zien krijgt.

Onderzoekskosten

Als een Xbox drive defect is moeten wij de Xbox eerst onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Xbox blu ray drive reparatie

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over Xbox blu ray drive reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact