Playstation 5 software error

Playstation 5 software error, De PS5 systeem software staat op een NVME M2 SSD, in theorie kan een M2 SSD nooit stuk gaan maar in de praktijk komen wij toch defecte M2 stickjes tegen. De meeste storingen worden veroorzaakt door stroom onderbrekingen met als gevolg dat de systeem software beschadigd of in het ergste geval de SSD defect raakt.

Prijzen

 

Error Code

Krijgt u een error code tijdens het herstel in veilige modus van de PS5? Dan is de kans groot dat de systeem software beschadigd is. Het her installeren van Playstation 5 systeem software vinden veel mensen behoorlijk lastig ook het aanmaken van de juiste USB stick met nieuwe systeem installatie kan in sommige gevallen problemen opleveren. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe installatie uitvoeren en in bijna alle gevallen kunt u dezelfde dag uw Playstation met een frisse installatie weer ophalen.

Harde schijf defect

Weet u niet zeker of de NVME M2 SSD defect is of alleen de systeem software beschadigd is? Dit kunnen wij in onze winkel voor u nakijken. Wij beschikken over speciaal uitlees apparatuur om uw SSD uit te kunnen lezen en mocht de SSD geheugen stick defect zijn kunnen wij deze ook direct voor u vervangen.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 5 software error? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact