Playstation 5 SSD vervangen

Playstation 5 SSD vervangen, De PS5 systeem software staat op een NVME M2 SSD, in theorie kan een M2 SSD nooit stuk gaan maar in de praktijk komen wij toch defecte M2 stickjes tegen. De meeste storingen worden veroorzaakt door stroom onderbrekingen met als gevolg dat de systeem software beschadigd of in het ergste geval de SSD defect raakt.

Error Code

Krijgt u een error code tijdens software herstel of een nieuwe installatie dan is de kans groot dat de SSD defect is. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe SSD + installatie in uw Playstation 5 plaatsen en in de meeste gevallen kunt u de PS5 dezelfde dag gerepareerd weer ophalen.

Upgrade

De meeste Playstation 5 zijn uitgerust met standaard 1TB SSD. Dit lijkt veel maar na verloop van tijd door aanschaf van meerdere games en bijbehorende updates heeft u aan 1TB toch al snel te weinig opslag. Wij kunnen ook voor u de interne opslag capaciteit uitbreiden met een 2 TB SSD.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 5 SSD vervangen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact