iMac reparatie Groningen

15 jaar uw iMac reparateur in de stad Groningen
Even bellen?

iMac reparatie Groningen

iMac Reparatie Groningen, Bent u opzoek naar een betrouwbaar en vakkundig iMac reparatie bedrijf in Groningen? Wij repareren al meer dan 15 jaar op een professionele manier alle storingen en defecten van alle soorten en type iMac. Snelle reparatie, uitstekende service en scherpe prijzen zijn de reden van ons lange bestaan in Groningen. Heeft u een defect moederbord, voeding, harde schijf, videokaart of wilt u een nieuwe OSX installatie? Dit is een kleine greep uit al onze werkzaamheden die wij direct voor u kunnen uitvoeren.

Contact

SSD

OSX

Geheugen

Onderhoud

1

Computer uit elkaar halen

Create your free account in a matter of minutes with our patented awesome sign up process.
2

Computer analyseren

Next start integrating it with your e-commerce platform of choice and start accepting payments.
3

Reparatie binnen 24 uur

Sit back, relax and pop a cold one because your life just got a whole lot easier by using Salient.
30 jaar ervaring
Beste prijs – kwaliteit
Gekwalificeerd personeel
Venieuwde zaak

Reparatie

Heeft u een defecte iMac dan kan ons team die bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde ict en elektronica monteurs u direct helpen. Op onze website zijn bijna alle reparatie prijzen te vinden zodat u van te voren weet wat de kosten van een reparatie zijn, Wij beschikken over een zeer uitgebreide werkplaats, en in tegenstelling tot veel andere bedrijven voeren wij alle reparaties zelf uit.

Reparatie tijd

Verschilt per type iMac en is ook afhankelijk van het soort storing dat u heeft. De meeste reparaties voeren wij dezelfde dag of binnen 24 uur voor u uit. Voor onbekende problemen stellen we eerst een diagnose die doorgaans in dezelfde dag nog wordt afgerond. Als u akkoord bent met de reparatie, wordt deze vervolgens direct gestart. Omdat wij veel onderdelen op voorraad hebben is een reparatie meestal binnen 24 uur afgerond. Mocht de reparatie complexer zijn of langer duren dan wordt u hierover vooraf over geïnformeerd.

Onderzoekskosten

In sommige complexere gevallen is het niet direct duidelijk wat voor storing uw iMac heeft en moeten wij deze eerst onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €39,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Discreet

Op een iMac staan vaak zeer persoonlijke gegevens (documenten, afbeeldingen, informatie en wachtwoorden) Als wij een reparatie voor u uitvoeren hoeft u bij ons nooit bang te zijn voor data verlies en respecteren wij de privacy van al onze klanten en alle bezoekers wij garanderen dat wij altijd discreet met informatie en of een product omgaan!

Kom langs voor een afspraak.

Mocht u vragen hebben over een computer reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op ons algemene telefoonnummer. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.