Macbook LCD scherm reparatie

Heeft u een Macbook, Air, Pro of Pro Retina met een defect scherm en zoekt een reparatie bedrijf in Groningen die uw Macbook scherm snel en vakkundig kan vervangen? Wij zijn al meer dan 15 jaar de reparatie specialist in Groningen en door onze jarenlange ervaring kunnen wij elk model Macbook lcd scherm voor u vervangen. Wij werken uitsluitend met originele schermen de nieuwe MacBook Retina schermen hebben geen coating probleem meer en hebben ze verbeterende Wi-Fi antennes, webcam’s en sterkere scharnieren.

  • Reparatie direct of binnen 24 uur
  • Schermen voorradig
  • Originele schermen
  • 20 jaar Macbook reparatie ervaring
Macbook Lcd scherm reparatie

Prijzen

Wij kunnen op aanvraag kijken hoeveel het zal kosten. Elk Macbook model heeft een verschillende prijs en scherm. De prijzen veranderen ook steeds, en daardoor zal het op aanvraag voor u bekeken worden hoeveel het scherm kost.

Scherm code

Heeft u een Macbook met een defect lcd scherm? Dan bent u hier vaak via je inboedelverzekering (mocht dit in huis zijn gebeurd) voor verzekerd. Omdat een reparaties van een defect scherm dure reparaties zijn, is het verstandig om eerst contact op te nemen met uw verzekeraar of u voor deze schade verzekerd bent. Heeft u voor de verzekering een reparatie offerte of afkeurrapport nodig dan kunnen wij u hier ook bij assisteren.

Verzekering

Alle standaard schermen zoals 13,3/14/15,6/17,3 inch hebben wij in onze winkel voorradig hierdoor kunnen wij uw lcd scherm bijna altijd dezelfde dag gerepareerd weer aanbieden. Hebben wij uw type lcd scherm niet in voorraad dan kunnen wij deze bij onze leverancier bestellen en de eerst volgende werkdag gerepareerd weer aanbieden. Ook voor problemen met het back-light of de lcd-kabel kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Laptop LCD scherm reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact