Computer bouwen

Zoekt u een bedrijf die uw custom Computer kan bouwen in Groningen. Wij bouwen jouw perfecte computer! Speel jij graag de aller nieuwste games op de hoogste setting? Of ben je op zoek bent naar een pc voor dagelijks gebruik. Bij techreparatie Groningen bouwen we speciaal voor jou het perfecte systeem naar uw wensen. Je eigen computer samenstellen is heel gemakkelijk en kies zelf de onderdelen en betaal niet langer voor onderdelen die je eigenlijk niet nodig hebt. De computer die je bij ons koopt is precies zoals jij hem hebben wilt zonder dat je zelf moet gaan sleutelen, dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een pc zoekt voor specifieke toepassingen zoals o.a. videobewerking, gaming, flightsims, of opzoek bent naar een budget computer.

PC samenstellen

Techreparatie Groningen stelt samen met u een weloverwogen pc samen waarbij de onderdelen met de grootste zorg worden uitgekozen zodat de pc optimaal draait! Als je zo’n samengestelde pc bij ons laat bouwen geniet je binnen binnen twee tot drie dagen van een pc op maat van jouw wensen en budget.

Voordelen

Heeft u nog een oude of defecte computer staan? dan kunnen we deze ook voor u upgraden met een upgrade kit

Computer bouwen

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Computer op maat? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact