Macbook toetsenbord vervangen

Heeft u een Macbook toetsenbord die niet altijd reageert? Mist u een paar toetsen, of heeft u drinken gemorst? Dit betekent niet dat je de Macbook weg kunt doen, want het toetsenbord is gewoon vervangbaar! De meest voorkomende toetsenbord modellen kunnen wij bij onze leverancier bestellen, waardoor wij bijna altijd de eerst volgende werkdag uw laptop gerepareerd weer kunnen aanbieden.

Prijs

De kosten voor het vervangen van een toetsenbord zijn per type verschillend, maar regulier kost het tussen de € 69,95 en € 119,95. Het kan echter voorkomen dat de vervanging van een individueel toetsenbord soms duurder uitpakt, omdat deze voorzien is van verlichting of bijvoorbeeld moeilijk verkrijgbaar is. Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn voor het vervangen van een toetsenbord, neemt u dan gerust contact met ons op voor een prijsopgave.

Topcase

Een los Macbook toetsenbord vervangen is een arbeidsintensieve klus en als u een Macbook heeft met een defect toetsenbord, dan vervangen wij alleen de gehele top-case van de Macbook. Dit houd in dat wij een compleet nieuw toetsenbord inclusief behuizing monteren, want uit ervaring weten wij dat het vervangen van een los toetsenbord altijd reparatie sporen en beschadigingen achterlaten op de behuizing. De kosten voor het vervangen van een top-case of alleen het toetsenbord zijn ongeveer net zo duur, want u betaalt minder reparatie kosten bij het vervangen van een top-case en uiteindelijk heeft u een nieuw eindresultaat.

Individuele toetsen

Doet uw toetsenbord het nog, maar mist u een toets? Wij kunnen die voor u bestellen! Het is het niet waard om een heel nieuw toetsenbord te halen voor een toets, maar hier hebben wij ook een oplossing voor. Wij hebben deze toetsen echter nooit op voorraad, dus zal de Macbook wel een werkdag bij ons moeten blijven.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Macbook toetsenbord vervangen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact