iPhone dock connector vervangen

iPhone dock connector vervangen

Heeft u laad problemen met de iPhone dit kan verschillende oorzaken hebben en in de meeste gevallen is dit gewoon broekzak vuil wat zich ophoopt in de dock connector waardoor de lightning connector niet goed meer aansluit. Wij kunnen in onze winkel gratis voor u uitsluiten of de dock- connector defect is en of deze vervangen moet worden. Mocht er toch veel vuil in de connector zitten dan verwijderen wij dit uiteraard GRATIS.

Reparatie

Als je dock-connector van je iPhone defect is kunnen wij deze direct en binnen 30 minuten vervangen u hoeft geen (online) afspraak te maken voor een iPhone connector reparatie je kunt gewoon tijdens onze openingstijden binnenlopen wij hebben alle connectoren voor alle type iPhone in voorraad.

Uitlees apparatuur

Wij beschikken over speciaal uitlees apparatuur om snel uit te kunnen sluiten waarom uw iPhone oplaad problemen heeft zonder je iPhone te hoeven openen. Uit ervaring weten wij dat dat een defecte batterij of moederbord ook oplaad problemen kan veroorzaken.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPhone dock-connector reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact