iPhone backcover Reparatie

Is je iPhone gevallen en is de achterglas plaat gebarsten of zijn de hoeken van je iPhone beschadigd? Dat is natuurlijk zonde maar wel weer te herstellen. Voor een iPhone behuizing (backcover) reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vervangen jouw iPhone behuizing binnen 1 werkdag met een 100% originele behuizing.

Reparatie

Wij kunnen van alle iPhone modellen de backcover vervangen. Een backcover reparatie is een arbeidsintensieve klus want alle onderdelen die in uw iPhone zitten moeten overgezet worden in een nieuwe behuizing. Laat daarom het vervangen van de backcover wel over aan een deskundige want het hele toestel moet uit elkaar.

iPhone glasplaat gebarsten

Vanaf de iPhone 8 en nieuwere modellen is de backcover voorzien van een glasplaat. Deze glasplaat kan kapot gaan of beschadigen bij een val van je iPhone. Het is vooral belangrijk dat je zo snel mogelijk je behuizing te laten vervangen om te voorkomen dat vuil en vocht je iPhone binnendringt. Wij hebben alle behuizingen voor alle type iPhone’s voorradig waardoor wij altijd dezelfde dag uw iPhone gerepareerd weer kunnen aanbieden.

Professionele reparatie met garantie

Bij Techreparatie maken we altijd gebruik van originele onderdelen.
-Onze ervaren Apple specialisten zorgen ervoor dat je iPhone reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.
-Kwaliteit is belangrijk maar de kennis van de monteur vinden wij minstens zo belangrijk daarom hebben alle monteurs die bij ons werkzaam zijn minimaal 4 jaar ervaring in het dagelijks repareren van alle iPhone modellen.
-Op al onze reparaties geven wij altijd 3 maanden garantie op het vervangen onderdeel.
-Je data blijft altijd behouden
-Je bent nooit je telefoon dagen kwijt
-Voor het vervangen van je backcover ben je bij Techreparatie meestal binnen 4 uur klaar.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPhone backcover reparatie Groningen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact