Samsung reparatie Groningen

Op zoek naar een Samsung Smartphone reparatie bedrijf in Groningen? Wij zijn trots op het feit dat wij al meer dan 11 jaar smartphones repareren, aan ervaring zal het dus bij ons niet ontbreken. Werkt je Samsung mobiel niet meer naar behoren is het scherm gebarsten heeft u oplaad problemen of een hele andere storing, dit wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Je kunt altijd bij ons terecht voor alle reparaties. We repareren je Samsung toestel volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met 100% originele onderdelen.

Professionele reparatie met garantie

Tijdens de reparatie van uw toestel kunt u gewoon meekijken en vragen stellen. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen waarop u altijd 3 maanden garantie heeft op het vervangen onderdeel. Onze reparatieprijzen zijn helder en u kunt deze terug vinden op onze website.

100% origineel

Doordat wij service packs van Samsung gebruiken bent u ervan verzekerd dat alle lcd schermen en batterijen die wij vervangen 100% origineel zijn. Als wij een lcd scherm reparatie voor u uitvoeren is uw grootste voordeel dat de service pack’s van Samsung direct met nieuwe accu en behuizing worden geleverd.

LCD

Behuizing

Connector

Voorraad

Omdat Samsung zoveel veel verschillende modellen heeft en de inkoop prijzen fluctueren, kunnen wij de onderdelen niet op voorraad hebben liggen. Voor elk onderdeel is de levertijd 1 werkdag.

Overige reparaties

De meest voorkomende Samsung reparaties hebben wij hier boven uitgelicht omdat direct duidelijk is wat er defect is en wat de bijbehorende reparatie kosten zullen zijn. Heeft u ander defect of een storing in een Samsung zoals: niet opladen, slecht wifi ontvangst, knop die niet werkt, geen geluid bij bellen, software problemen, waterschade, enz. Dan moeten wij eerst het toestel onderzoeken.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Samsung reparatie Groningen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact