Playstation 5 overige reparaties

Playstation 5 overige reparaties, de meest voorkomende reparaties hebben wij hier boven uitgelicht omdat direct duidelijk is wat er defect is, en wat de bijbehorende reparatie kosten zullen zijn. Heeft u ander defect of een storing in een Playstation 5 zoals: controllers willen niet koppelen, raakt oververhit, wit licht maar geen beeld, start helemaal niet op, enz. Dan moeten wij eerst de Playstation 5 eerst onderzoeken.

Prijzen

 

Diagnose

Voor onbekende storingen stellen wij eerst een diagnose met bijbehorende reparatie kosten, die doorgaans dezelfde dag nog wordt afgerond. Als u akkoord bent met een reparatie diagnose wordt deze vervolgens direct gestart. Omdat wij veel onderdelen op voorraad hebben is een reparatie meestal binnen 24 uur afgerond, mocht de reparatie complexer zijn of langer duren dan wordt u hierover vooraf over geïnformeerd.

Onderzoekskosten

Voor overige reparaties te onderzoeken berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw Playstation 5 ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 5 reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact