Playstation 5 software error herstel

Playstation 5 software error herstel, De PS5 systeem software staat op een NVME M2 SSD, De meeste storingen worden veroorzaakt door stroom onderbrekingen met als gevolg dat de systeem software kan beschadigen. Wij kunnen voor u binnen 1 uur een nieuwe installatie op de PS5 voor u uitvoeren.

Playstation 5 software error herstel

Prijzen

 

Veilige modus

Start de Playstation 5 op in veilige modus? Dan is de kans groot dat de systeem software beschadigd is. Het her installeren van Playstation 5 systeem software vinden veel mensen behoorlijk lastig ook het aanmaken van de juiste USB stick met nieuwe systeem installatie kan in sommige gevallen problemen opleveren. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe installatie uitvoeren en in bijna alle gevallen kunt u dezelfde dag uw Playstation met een frisse installatie weer ophalen.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 5 software error? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact