Windows herinstallatie

Het kan zich voordoen dat een computersysteem dusdanig beschadigd, vervuild of traag raakt door softwareproblemen dat een windows herinstallatie onvermijdelijk is. Hierbij ervaren veel gebruikers moeilijkheden bij het opnieuw installeren van Windows, en het vinden van de juiste hardware drivers kan soms problematisch zijn. Onze dienstverlening omvat het snel en betaalbaar uitvoeren van een nieuwe Windows-installatie voor u. In vrijwel alle gevallen kunt u uw computer met een vernieuwde Windows-installatie nog dezelfde dag ophalen.

Laptop Windows herinstallatie

Prijzen

Back-up

Wanneer u overweegt om uw computer aan te bieden voor een Windows-herinstallatie, is het raadzaam om in eerste instantie een back-up te maken van alle gegevens, waaronder foto’s, video’s, documenten, enz. Deze back-up kunt u opslaan op een externe harde schijf of een USB-stick. Als u niet in staat bent of geen gelegenheid hebt om zelf een back-up te maken, bieden wij natuurlijk de mogelijkheid om dit voor u te doen.

Discreet

Computers/laptops bevatten vaak zeer persoonlijke gegevens, zoals documenten, afbeeldingen, informatie en wachtwoorden. Wanneer wij een reparatie voor u uitvoeren, hoeft u zich bij ons nooit zorgen te maken over gegevensverlies. Wij respecteren de privacy van al onze klanten en bezoekers en garanderen dat wij altijd discreet omgaan met informatie en/of producten.

 

Bent u opzoek naar windows herinstallatie voor uw laptop? Klik dan hier

Hoe gaat een Windows herinstallatie in zijn werking

Als na het vooronderzoek blijkt dat u computer of laptop toe is aan een herinstallatie gaat het volgende stappenplan in werking:

  • Als eerst maken wij een backup van uw gegevens (uiteraard op uw verzoek)
  • Ten tweede halen wij de hardeschijf helemaal leeg gehaald (geformatteerd).
  • Nadat de hardeschijf leeg is, installeren wij windows opnieuw
  • Als windows is geïnstalleerd, gaan wij bezig met de updates en drivers (deze zorgen ervoor dat uw computer het best mogelijk werkt)
  • Als u dan nog een specifieke programma op u computer wilt, zoals Office, installeren wij dat.
  • Wij zullen nu een mapje maken genaamd Backup, en plaatsen daar alle bestanden van de vorige windows in.
  • Uw computer is klaar om opgehaald te worden!

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een windows herinstallatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact