iPhone overige reparaties

De meest voorkomende iPhone reparaties hebben wij hier boven uitgelicht omdat direct duidelijk is wat er defect is en wat de bijbehorende reparatie kosten zullen zijn. Heeft u ander defect of een storing in een iPhone zoals: slecht wifi ontvangst, knop die niet werkt, geen geluid bij bellen, software problemen, waterschade, enz. Dan moeten wij eerst de iPhone onderzoeken.

Diagnose

Voor onbekende storingen bij een iPhone stellen wij eerst een diagnose met bijbehorende reparatie kosten die doorgaans dezelfde dag nog wordt afgerond. Als u akkoord bent met een reparatie diagnose wordt deze vervolgens direct gestart. Omdat wij veel onderdelen op voorraad hebben is een reparatie meestal binnen 24 uur afgerond. Mocht de reparatie complexer zijn of langer duren, dan wordt u hierover vooraf over geïnformeerd.

Onderzoekskosten

Voor overige reparaties van een iPhone te onderzoeken berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPhone reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact