Hardware upgrade

Heeft u een verouderde of defecte computer? Koop dan niet direct een nieuwe, maar doe een hardware upgrade! Dit kost een stuk minder dan een compleet nieuwe computer. Vertel ons wat u graag wilt van uw computer en dan zoeken wij samen een oplossing en prijs voor de hardware upgrade. Het fijne aan computers is dat je elk onderdeel kan vervangen.

Verschil tussen kopen of bouwen

Natuurlijk is het kopen van een kant en klare PC in de winkel goedkoper, maar bij aanschaf van een fabriek computer heeft u twee grote nadelen. Als u een nieuwe computer in de winkel aanschaft dan loopt deze pc vaak al op zijn top, maar het grootste nadeel is dat deze computers niet uit te breiden zijn. Veranderen uw wensen en u wilt bijvoorbeeld een extra hardeschijf, wifi kaart, M2 SSD, enz dan is dit niet mogelijk omdat hier simpel weg geen aansluit mogelijkheden voor aanwezig zijn in deze computers.

Offerte

Bent u geïnteresseerd in upgrade kit voor uw pc dan kunnen wij gratis en vrijblijvend een offerte voor u maken aan de hand van uw wensen.

Prijzen

Zoals u ziet zijn er geen prijzen, dat komt doordat elk onderdeel weer een andere prijs heeft. Wij kunnen moeilijk alle onderdelen op deze pagina zetten, maar u zou eventueel zelf kunnen kijken op deze website. Voor sommige onderdelen hebben wij wel prijzen staan, zoals SSD’s. Daarvoor kunt u naar deze pagina.

Computer hardware upgrade

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een hardware upgrade? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact