Xbox Onderhoud

Xbox onderhoud, onderhoud is belangrijk en wordt in de regel al snel vergeten. Na verloop van maanden gebruik raken ventilatoren verstopt met stof waardoor de Xbox niet meer optimaal gekoeld wordt. Uiteindelijk kan dit leiden tot meer geluid en kan beschadigingen veroorzaken aan uw hardware zoals koel ventilator, moederbord, harddisk en de processor en videokaart.

Prijzen

Koelpasta

Tussen een koelblok en de APU wordt koelpasta aan gebracht voor een naadloze aansluiting, waardoor het koelblok en ventilator de hitte goed kan afvoeren. Na verloop van jaren verzadigd deze koelpasta en verliest het zijn aansluiting,  waardoor de APU extreem heet kan worden en uiteindelijk defect kan raken. Het is daarom belangrijk om eens in de 1 a 2 jaar je koelpasta te laten vervangen en de levensduur van uw Xbox te verlengen.

Wat doen wij tijdens een onderhoud beurt:

Bij een volledige hardware-matige reiniging van de Xbox vervangen wij de oude koelpasta met hoogwaardige nieuwe koelpasta van de APU en maken wij de console, moederbord, koelblok en interne koel ventilator geheel stofvrij.

Reparatietijd

Als u beslist om door ons een hardware reiniging uit te laten voeren, dan kunt u altijd dezelfde dag uw Xbox weer ophalen. Mocht u de Xbox laat in de middag brengen, dan wordt het de eerst volgende werkdag.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen, dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen. Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Heeft u vragen over andere Xbox reparaties? Klik dan hier om naar onze Xbox pagina te gaan.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over Xbox Onderhoud? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact