Laptop hardware onderhoud

Laptop hardware onderhoud, Onderhoud is belangrijk en wordt in de regel al snel vergeten, na verloop van maanden gebruik raken ventilatoren verstopt met stof waardoor de laptop niet meer optimaal gekoeld wordt. Uiteindelijk kan dit leiden tot meer geluid en kan zelfs op de lange termijn beschadigingen veroorzaken aan uw hardware zoals: koel ventilator, moederbord, harddisk en de videokaart.

Laptop hardware onderhoud

Prijzen

 

Reparatie

Heeft u een laptop die hard blaast of erg heet wordt? Laat het onderhoud wel over aan een deskundige want de gehele laptop moet uit elkaar. Alle reparaties worden bij Techreparatie uitgevoerd door gecertificeerde monteurs stel daarom uw onderhoud niet uit en laat direct uw laptop onderhoud door ons uitvoeren, dan kunt u de laptop dezelfde dag gerepareerd weer ophalen.

Koelpasta

Tussen een koelblok en de grafische kaart of processor wordt koelpasta aangebracht voor een naadloze aansluiting, waardoor het koelblok en de ventilator de hitte goed kan afvoeren. Na verloop van jaren verzadigd deze koelpasta en verliest het zijn aansluiting waardoor de cpu of gpu extreem heet worden en uiteindelijk defect kunnen raken. Het is daarom belangrijk om eens in de 3 a 4 jaar je koelpasta te laten vervangen en de levensduur van uw apparaat te verlengen.

Wat kunt u van ons verwachten bij laptophardware onderhoud?

  • Wij zullen de computer van binnen stofvrij maken.
  • Alle koelelementen worden gereinigd.
  • Oude koelpasta zal worden vervangen met hoogwaardige nieuwe koelpasta.
  • Wij controleren de voeding en maken deze stofvrij.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over laptop hardware onderhoud? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact