Samsung scherm reparatie

Voor een Samsung scherm reparatie Groningen ben je bij ons aan het juiste adres, Een afspraak maken of je reparatie aanmelden is bij ons helemaal niet nodig. Wij repareren jouw Samsung Galaxy model supersnel en dagelijks tot 30 minuten voor sluitingstijd. Breng vandaag nog een bezoek aan onze winkel en wij vervangen uw Samsung scherm binnen 30 minuten.

Originele Samsung schermen

Wij onderscheiden ons graag in kwaliteit van LCD schermen die wij gebruiken voor een Samsung reparatie. Voor het vervangen van een Samsung scherm gebruiken wij alleen een 100% Origineel Samsung scherm, deze service pack worden door Samsung zelf aan ons geleverd. Kwaliteit van een scherm is belangrijk maar de kennis van de monteur vinden wij minstens zo belangrijk, daarom hebben alle monteurs die bij ons werkzaam zijn minimaal 4 jaar ervaring in het dagelijks repareren van alle Samsung modellen.

Nieuw toestel

Doordat wij gebruik maken van originele service pack’s van Samsung zijn alle schermen die geleverd worden voor de Samsung Galaxy S en Samsung Note serie direct voorzien van een nieuwe behuizing, speaker en een nieuwe backcover. Na een scherm reparatie heeft u eigenlijk een compleet nieuw toestel.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Samsung scherm reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact