iPad scherm reparatie

Is je iPad gevallen en is het touchscreen of lcd scherm defect van je iPad? Dat is natuurlijk zonde, maar wel weer te herstellen. Wij kunnen van alle iPad modellen het touchscreen of lcd scherm vervangen. Laat het vervangen van het scherm wel over aan een deskundige, want de hele iPad moet uit elkaar. Alle iPad reparaties worden bij Techreparatie uitgevoerd door gecertificeerde monteurs waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% originele onderdelen.

  • Reparatie binnen 2 uur
  • Alle schermen voorradig
  • Originele schermen
  • 11 jaar iPad reparatie ervaring

Touchscreen of lcd scherm

Bij veel iPad modellen kun je de touchscreen los van het lcd scherm vervangen, maar er zijn een aantal iPad modellen die gebruik maken zogenoemde complete lcd units zoals: Air 2, Mini 4 en alle Pro modellen. Een complete lcd unit is een scherm waarvan het lcd scherm en het touchscreen aan elkaar verlijmd zijn en daarom zijn deze niet los van elkaar vervangbaar, dit is dan ook direct terug te zien in de prijs

iPad scherm reparatie Groningen

Prijzen

Origineel scherm

Voor een iPad touchscreen reparatie zie je veel prijsverschil tussen reparatie bedrijven, Dit komt doordat er gerepareerd wordt met verschillende kwaliteit touchscreen’s. Wij repareren al meer dan 11 jaar iPad en hebben jaren geleden besloten alleen een touchscreen reparatie uit te voeren met een origineel scherm.

Er zijn twee grote verschillen tussen een origineel of een goedkoop kloon scherm: één daarvan is dat de Touch functie niet altijd even goed werkt bij een kloon scherm en kan vaak stroperig aan voelen. Maar de belangrijkste reden is de breekbaarheid van het glas, de glas sterkte en flexibiliteit van een origineel scherm is vele malen hoger dan een goedkoop kloon scherm. Natuurlijk scheelt het geld bij een reparatie van een goedkoop scherm maar één keer de iPad laten vallen en je kunt direct weer je scherm laten vervangen. In dit geval spreken we dan ook van goedkoop is duurkoop.

Verzekering

Heeft u een iPad met complete lcd unit? Dan bent u hier vaak via je inboedelverzekering (mocht dit in huis zijn gebeurd) voor verzekerd. Omdat een reparaties van een complete lcd unit dure reparaties zijn, is het verstandig om eerst contact op te nemen met uw verzekeraar of u voor deze schade verzekerd bent. Heeft u voor de verzekering een reparatie offerte of afkeurrapport nodig dan kunnen wij u hier ook bij assisteren.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPad scherm reparatie Groningen? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact