Hardware onderhoud

Onderhoud is cruciaal, maar veel mensen zien het over het hoofd. In de loop van de tijd hopen stofdeeltjes zich op in de ventilatoren van je computer, waardoor de koeling niet meer optimaal functioneert. Dit kan leiden tot een toename van geluidsniveaus en op de lange termijn zelfs schade veroorzaken aan essentiële hardwarecomponenten zoals de koelventilator, het moederbord, de harde schijf en de videokaart. Een ander essentieel aspect van onderhoud is de koelpasta, die samen met de CPU-koeler zorgt voor een effectieve koeling van de processor. Helaas kan koelpasta na verloop van tijd uitdrogen, wat het tegenovergestelde effect heeft. Daarom is het verstandig om regelmatig onderhoud uit te voeren om de optimale prestaties en levensduur van je computer te waarborgen.

Wat u van ons kan verwachten

  • Wij zullen de computer van binnen stofvrij maken.
  • Alle koelelementen worden gereinigd.
  • Oude koelpasta zal worden vervangen met hoogwaardige nieuwe koelpasta.
  • Wij controleren de voeding en maken deze stofvrij.
Laptop hardware onderhoud

Prijzen

Reparatie

Heeft uw computer last van lawaaiige ventilatoren of overmatige warmte? Laat de hardware onderhoud dan over aan de experts, omdat dit vaak inhoudt dat de hele computer uit elkaar moet worden gehaald. Gecertificeerde monteurs bij Techreparatie voeren alle PC-reparaties uit. Aarzel dus niet en plan direct onderhoud voor uw PC bij ons in. Onze deskundige technici zorgen ervoor dat uw computer binnen één werkdag grondig wordt gereinigd en weer volledig klaar is voor gebruik!

Koelpasta

Tussen een koelblok en de grafische kaart of processor brengen we koelpasta aan voor een naadloze aansluiting, waardoor het koelblok en de ventilator de hitte goed kunnen afvoeren. Na verloop van jaren raakt deze koelpasta verzadigd en verliest het zijn aansluiting, waardoor de CPU of GPU extreem heet kan worden en uiteindelijk defect kan raken. Het is daarom belangrijk om de koelpasta eens in de 1 à 2 jaar te laten vervangen om de levensduur van uw apparaat te verlengen.

 

Heeft u hardware onderhoud nodig voor u laptop? Klik dan hier

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over hardware onderhoud? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact