Laptop waterschade herstel reparatie

Laptop waterschade herstel reparatie, Uw Laptop is niet bestand tegen vloeistoffen en op het moment dat uw laptop in aanraking komt met water, koffie of een andere vloeistof kan dit nare problemen veroorzaken. Als je laptop met water of andere vloeistoffen in aanraking is geweest? zet deze dan direct uit verwijder de accu (indien mogelijk) en leg de laptop op de kop met het toetsenbord naar beneden en laat de vloeistof eruit lopen.

Niet aan zetten

Zet de laptop niet meer aan! Stond je laptop al uit, dan niet meer aanzetten. De meeste mensen kunnen de verleiding niet weerstaan en willen deze dan toch nog even aanzetten om te testen of de laptop nog werkt. Zodra u uw toestel aanzet kan er intern sluiting ontstaan waardoor de reparatie kosten vaak hoger uitvallen, daarom niet doen uitzetten en uit laten staan.

Laptop waterschade herstel reparatie

Prijzen

 

Reparatie

Het is belangrijk dat je je laptop zo snel mogelijk bij een reparatie bedrijf brengt voor een chemische reiniging, hoe sneller hoe beter. Een chemische reiniging is nodig om het oxidatieproces te voorkomen, dit houd in dat alle staal of een ander materiaal met een legering van ijzer op het moederbord worden aangetast en na verloop van tijd defect raken. Mocht na onderzoek blijken dat het moederbord is aangetast dan reinigen wij het moederbord met puur alcohol en reflowen (her-solderen) wij alle aangetaste chips en componenten.

90%

In 15 jaar tijd hebben wij honderden laptops met waterschade hersteld en uit ervaring weten wij dat als u snel handelt wij met 90% zekerheid uw laptop werkend weer mee kunnen geven zonder extra reparatie kosten.

Voorrang

Wij geven voorrang aan een laptop die waterschade heeft opgelopen, dit houd in dat wij direct aan deze reparatie beginnen als u langs komt.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Laptop waterschade reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact