iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen bij Techreparatie Groningen. Gaat je telefoon snel leeg, of moet je uw iPhone een paar keer per dag opladen? Laat ons dan je iPhone batterij vervangen! Voor een iPhone batterij vervangen ben je bij ons bij het juiste adres. Een afspraak maken of je reparatie aanmelden is bij ons helemaal niet nodig. Wij vervangen uw iPhone batterij direct en binnen 1 werkdag met een 100% originele batterij.

Origineel

Sinds begin juni 2023 is er een nieuwe manier om een batterij origineel in de iPhone te zetten. Apple heeft recent een nieuwe update uitgebracht waardoor reparatiewinkels moeten kunnen solderen om een iPhone batterij origineel te installeren. Door de update hebben telefoons zonder originele batterijen geen levenpercentage in de instellingen. Dit is problematisch voor meeste reparatiewinkels, maar niet voor ons. Wij kunnen de iPhone batterij origineel installeren, en doen dat sinds de update ook. Als u dus uw batterij bij ons laat vervangen, zal het 100% origineel zijn en kunt u in de instellingen de levensduur van de batterij zien.

iPhone batterij vervangen

Prijzen

Levensduur batterij

Wanneer je in het bezit bent van een iPhone dan is deze uiteraard voorzien van een batterij een iPhone batterij heeft een bepaalde levensduur en is vaak na 2 tot 3 jaar aan vervanging toe. Het is je vast opgevallen dat de batterij naarmate de tijd minder lang meegaat dan bij het begin van je aankoop, dit is normaal omdat de maximale capaciteit van de batterij langzaam afneemt. Een batterijen in de huidige iPhone kan bijna niet meer door de gebruiker zelf worden vervangen en ook een originele accu is voor de consument en veel reparatie bedrijven niet te verkrijgen.

Werwijze

  • Wij lezen wij uw iPhone uit met een tester of er geen ander storingen zijn.
  • Vervangen wij uw accu met een originele accu en sticker.
  • Vanaf de iPhone 6s plaatsen wij de waterdichtheid seal terug.
  • Heeft u 3 maanden volledige garantie op een nieuwe accu.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPhone batterij vervangen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen. U kunt bij ons voor de zaak gratis parkeren

Contact