Laptop LCD scherm reparatie

Laptop LCD scherm reparatie, Heeft u een laptop met een defect LCD scherm en zoekt een reparatie bedrijf in Groningen die uw laptop lcd scherm snel en vakkundig kan vervangen? Wij zijn al meer dan 15 jaar de reparatie specialist in Groningen en door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk scherm binnen 30 minuten voor u vervangen. Wij onderscheiden ons graag in kwaliteit van LCD schermen die wij gebruiken, voor een laptop scherm reparatie gebruiken wij alleen 100% originele en nieuwe schermen.

  • Reparatie direct of binnen 24 uur
  • Schermen voorradig
  • Originele schermen
  • 15 jaar Laptop reparatie ervaring
Laptop lcd scherm reparatie

Prijzen

Scherm code

Helaas kunnen wij aan de hand van een type en model nummer van een laptop niet achterhalen wat voor scherm u in uw laptop heeft. In een specifieke laptop type kunnen namelijk tientallen verschillende schermen voorkomen. Wij moeten eerst het scherm uit de laptop verwijderen en vervolgens aan de hand van de scherm code kunnen wij u vertellen of wij deze voorradig hebben en wat de reparatie kosten zullen zijn.

Voorraad

Alle standaard schermen zoals 13,3/14/15,6/17,3 inch hebben wij in onze winkel voorradig hierdoor kunnen wij uw lcd scherm bijna altijd dezelfde dag gerepareerd weer aanbieden. Hebben wij uw type lcd scherm niet in voorraad dan kunnen wij deze bij onze leverancier bestellen en de eerst volgende werkdag gerepareerd weer aanbieden. Ook voor problemen met het back-light of de lcd-kabel kunt u bij ons terecht.

Speciaal scherm

Er zijn laptops die voorzien zijn van een speciaal scherm, dit houd in dat dit scherm alleen voorkomt in een specifieke laptop en vaak een aparte afmeting hebben bijvoorbeeld (15 inch) i.p.v de standaard formaat 15,6 inch. Deze schermen moeten wij apart bestellen waardoor er een langere levertijd en kosten aan verbonden zijn.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Laptop LCD scherm reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact