Laptop USB poort reparatie

Heeft u een defecte USB, Hdmi, Usb-C connector in uw laptop? Deze kunnen wij vaak direct en vakkundig voor u vervangen. Wij hebben jarenlange ervaring in het SMD Solderen en weten dan ook precies hoe we een connector van uw laptop zo efficiënt mogelijk moeten vervangen. Bijna alle connectoren voor alle type laptop hebben wij in onze winkel voorradig waardoor wij uw laptop bijna altijd dezelfde dag gerepareerd weer kunnen aanbieden.

Reparatie

Heeft u een laptop met een defecte connector poort? geen probleem wij hebben alle connectoren op voorraad. Een connector reparatie is een zeer specialistische reparatie en zonder SMD soldeer ervaring en juiste apparatuur en materialen is deze reparatie absoluut niet uit te voeren. Techreparatie is de expert in SMD solderen en een SMD reparatie is bij ons in vertrouwde handen. Het vervangen van een USB connector is bijna altijd binnen een dag afgerond. Uw laptop wordt uitgebreid getest door een van onze ervaren monteurs en u ontvangt 3 maanden garantie op een laptop connector reparatie.

Laptop usb poort reparatie

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een laptop USB poort reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact