Laptop oplaad poort reparatie

Laptop oplaad poort reparatie, Twijfelt u of de stroom connector (DC-jack) van uw laptop defect is of de oplader zelf? Dit kunnen wij in onze winkel gratis voor u doormeten. Heeft u een defecte oplader dan hebben wij een nieuwe in onze winkel voorradig, mocht de DC Jack (oplaadpunt) defect zijn dan kunnen wij deze snel en vakkundig binnen 1 werkdag voor u vervangen.

Laptop oplaad poort reparatie

Prijzen

 

Reparatie

Wij hebben jarenlange ervaring in het SMD Solderen en weten dan ook precies hoe we de power connector van uw laptop zo efficiënt mogelijk moeten vervangen. Bijna alle DC-jack’s voor alle type laptop hebben wij in onze winkel voorradig waardoor wij uw laptop bijna altijd dezelfde werkdag gerepareerd weer kunnen aanbieden. Heeft u een laptop met een defecte oplaad connector? Laat deze reparatie wel over aan een deskundige want de gehele laptop moet uit elkaar. Alle reparaties worden bij Techreparatie uitgevoerd door gecertificeerde elektronica monteurs.

DC jack reparatie

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een laptop DC-Jack reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact