iPad overige reparatie

iPad overige reparatie, De meest voorkomende iPad reparaties hebben wij hier boven uitgelicht omdat direct duidelijk is wat er defect is en wat de bijbehorende reparatie kosten zullen zijn. Heeft u ander defect of een storing in een iPad zoals: Software error, knop die niet werkt, geen back light, start de iPad helemaal niet meer op, half scherm, enz. Dan moeten wij eerst de iPad onderzoeken.

Reparatie

Wij repareren al Tablets vanaf de iPad 1 aan ervaring zal het dus bij ons niet ontbreken. Ervaring is belangrijk maar zodra er echt iets gerepareerd moet worden zoals: elektronica, uitmeten van moederborden of SMD solderen kunnen 9 van de 10 bedrijven dit niet! en wordt een iPad vaak als niet repareer baar aan u terug gegeven. Hier maken wij het verschil met bijna alle reparatie bedrijven, Wij beschikken over de ervaring, apparatuur en de kennis.

Diagnose

Voor onbekende storingen bij een iPad stellen wij eerst een diagnose met bijbehorende reparatie kosten die doorgaans dezelfde dag nog wordt afgerond. Als u akkoord bent met een reparatie diagnose wordt deze vervolgens direct gestart.

iPad overige reparatie

Prijzen

 

Onderzoekskosten

Voor overige reparaties van een iPad te onderzoeken berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPad batterij vervangen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact