Playstation 4 software error herstel

Playstation 4 software error herstel, de PS4 systeem software staat op een 2,5 inch sata hardeschijf deze harde schijven zijn erg gevoelig voor vallen, stoten en kunnen ook slecht tegen warmte. Maar de meeste storingen worden veroorzaakt door stroom onderbrekingen met als gevolg dat de systeem software beschadigd of in het ergste geval de HDD kapot gaat.

Playstation 4 software error herstel

Prijzen

 

Error Code

Krijgt u een error code tijdens het herstel in veilige modus van de PS4? Dan is de kans groot dat de systeem software beschadigd is. Het her installeren van Playstation 4 systeem software vinden veel mensen behoorlijk lastig ook het aanmaken van de juiste USB stick met nieuwe systeem installatie kan in sommige gevallen problemen opleveren. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe installatie uitvoeren en in bijna alle gevallen kunt u dezelfde dag uw Playstation met een frisse installatie weer ophalen.

Harde schijf defect

Weet u niet zeker of de Playstation 4 harde schijf defect is of alleen de systeem software beschadigd is? Dit kunnen wij in onze winkel voor u nakijken. Wij beschikken over speciaal uitlees apparatuur om uw HDD uit te kunnen lezen en mocht de harde schijf defect kunnen wij deze ook direct vervangen.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 5 reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact