Laptop toetsenbord vervangen

Laptop toetsenbord vervangen, Heeft u een laptop met enkele toetsen die niet of slecht reageren, mist u een paar toetsen of heeft u drinken gemorst? Dit betekent niet dat je de laptop weg kunt doen want het toetsenbord is gewoon vervangbaar. De meest voorkomende toetsenbord modellen kunnen wij bij onze leverancier bestellen waardoor wij bijna altijd de eerst volgende werkdag uw laptop gerepareerd weer kunnen aanbieden.

Prijs

De kosten voor het vervangen van een toetsenbord zijn per merk en type verschillend, maar regulier kost het tussen de € 59 en € 89. Het kan echter voorkomen dat de vervanging van een individueel toetsenbord soms duurder uitpakt, omdat deze voorzien is van verlichting of bijvoorbeeld moeilijk verkrijgbaar is. Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn voor het vervangen van een toetsenbord neemt u dan gerust contact met ons op voor een prijsopgave.

Topcase

Bij nieuwe type laptops kan het voor komen dat het toetsenbord geïntegreerd is in de topcase, dit houd in dat het toetsenbord niet los vervangbaar is en de gehele top-case vervangen moet worden. De top-case moet vaak direct bij de fabrikant besteld worden en houd er rekening mee dat dit onderdeel vaak een minimale levertijd heeft van 2 weken.

Laptop toetsenbord vervangen

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een laptop toetsenbord vervangen? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact