Samsung oplaad connector reparatie

Heeft u laad problemen met de Samsung dit kan verschillende oorzaken hebben en in de meeste gevallen is dit gewoon broekzak vuil wat zich ophoopt in de dock-connector waardoor de kabel connector niet goed meer aansluit. Wij kunnen in onze winkel gratis voor u uitsluiten of de dock- connector defect is en of deze vervangen moet worden. Mocht er toch veel vuil in de connector zitten dan verwijderen wij dit uiteraard GRATIS.

Originele Samsung connectoren

Alle Samsung toestellen hebben een micro USB of USB-C connector poort die gebruikt wordt voor het opladen van het toestel en om bestanden van/naar de computer over te zetten. Als deze oplaad connector defect kun je in de meeste gevallen je Samsung toestel voor nood nog draadloos opladen. Mocht u er voor kiezen om door ons uw oplaad connector te laten repareren, dan vervangen wij deze oplaad connector alleen met een 100% originele Samsung dock-connector.

Backcover

Een Samsung toestel is (semi) waterdicht en om een Samsung oplaad connector reparatie uit te voeren moeten wij de backcover verwijderen, na een connector reparatie plaatsen wij altijd een nieuwe back-cover om de waterdichtheid garantie te kunnen garanderen.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Samsung oplaad connector reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact